Συνταγή για παραδοσιακό ρυζόγαλο - Ένα κλασικό γλυκό με υπέροχη γεύση
Το ρυζόγαλο αποτελεί ένα κλασικό γλυκό και αγαπημένη επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας Το ρυζόγαλο αποτελεί ένα κλασικό γλυκό και αγαπημένη επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι απλό στην παρασκευή του και πεντανόστιμο, με μοναδική κρεμώδη υφή που το καθιστά ακαταμάχητο. Απολαύστε το παγωμένο για ακόμη καλύτερη γεύση. Υλικά για τη συνταγή 2 φλιτζάνια νερό ½ φλιτζάνι ρύζι (αρμπόριο ή γλασέ) 2 ½ φλιτζάνια γάλα πλήρες, χωρισμένο 4 κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα τριμμένη ή περισσότερο, ανάλογα με τη γεύση Οδηγίες Σε μια κατσαρόλα, βράστε το νερό και το ρύζι. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώστε αμέσως τη φωτιά σε μέτρια-χαμηλή και συνεχίστε το μαγείρεμα, χωρίς καπάκι και σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος του νερού, για περίπου 30 λεπτά.Προσθέστε 2 φλιτζάνια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(60)
- Αστυνομικά(91)
- Εκπαίδευση(114)
- Εργασία(75)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(449)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(328)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.