Συνταγή: Γιαουρτόπιτα με σιρόπι από πορτοκάλι
Με την άνοιξη να μπαίνει στον τελευταίο μήνα της και να πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε τις παραλίες και πως θα μείνουμε fit. Ωστόσο σε κάποια πράγματα δεν μπορούμε να αντισταθούμε, όπως σε αυτή τη συνταγή για γλυκό που έφτιαξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno" μαζί με τη Φαίη Σκορδά και παρουσίασε μια συνταγή αφράτη, αρωματική και απολαυστική: γιαουρτόπιτα με σιρόπι από πορτοκάλι. Και, μην ξεχάσουμε να πούμε, πανεύκολη.Τα υλικά 250 γρ βούτυρο αγελάδος 300 γρ γιαούρτι αγελάδος 250 γρ ζάχαρη 3 αυγά 50 ml κονιάκ 20 γρ μπέικιν πάουντερ 250 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 βανίλιες 200 γρ φουντούκια καβουρδισμένα 1 πρέζα αλάτι Για το σιρόπι από πορτοκάλι: 300 ml χυμό πορτοκαλιού 200 γρ μέλιΤο μυστικό Το σιρόπι του πορτοκαλιού που δίνει ένα έξτρα άρωμα στην γιαουρτόπιτα.Η διαδικασία Για αρχή φτιάχνουμε το σιρόπι. Μέσα σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(65)
- Αστυνομικά(87)
- Εκπαίδευση(159)
- Εργασία(102)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(480)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(401)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.