πριν από  3 ημέρες 10 ώρες

In.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν είναι από τα πιο δημοφιλή πιάτα (μεγάλη αδικία, να τα λέμε αυτά). Η διαδικασία είναι αρκετά μπελαλίδικη, καθώς τους γίγαντες τους μουλιάζουμε σε αρκετό νερό για 12 με 24 ώρες από το προηγούμενο βράδυ. Ωστόσο, μιλάμε για μια πεντανόστιμη συνταγή. Κοκκινιστοί γίγαντες με χόρτα, μια συνταγή που ταιριάζει ταμάμ με τα πρώτα κρύα της σεζόν και αξίζει να δοκιμάσουμε τουλάχιστον μια φορά.Τα υλικά 500γρ. γίγαντες μουλιασμένα όλο το βράδυ 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κονσέρβα (400γρ.) ψιλοκομμένες ντομάτες 1 κ.γ. αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Μια μικρή χούφτα φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο Μια μικρή χούφτα φρέσκα φύλλα μέντας, ψιλοκομμένα 350 γρ. σέσκουλα ή σπανάκι, πλυμένα (προαιρετικά) Η διαδικασία Στραγγίστε τους γίγαντες, καλύψτε τους με φρέσκο νερό και βράστε τους. Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγομαγειρέψτε για 1½-2 ώρες, μέχρι να είναι σχεδόν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation