Συνταγή: Κοκκινιστοί γίγαντες με χόρτα
Δεν είναι από τα πιο δημοφιλή πιάτα (μεγάλη αδικία, να τα λέμε αυτά). Η διαδικασία είναι αρκετά μπελαλίδικη, καθώς τους γίγαντες τους μουλιάζουμε σε αρκετό νερό για 12 με 24 ώρες από το προηγούμενο βράδυ. Ωστόσο, μιλάμε για μια πεντανόστιμη συνταγή. Κοκκινιστοί γίγαντες με χόρτα, μια συνταγή που ταιριάζει ταμάμ με τα πρώτα κρύα της σεζόν και αξίζει να δοκιμάσουμε τουλάχιστον μια φορά.Τα υλικά 500γρ. γίγαντες μουλιασμένα όλο το βράδυ 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κονσέρβα (400γρ.) ψιλοκομμένες ντομάτες 1 κ.γ. αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Μια μικρή χούφτα φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο Μια μικρή χούφτα φρέσκα φύλλα μέντας, ψιλοκομμένα 350 γρ. σέσκουλα ή σπανάκι, πλυμένα (προαιρετικά) Η διαδικασία Στραγγίστε τους γίγαντες, καλύψτε τους με φρέσκο νερό και βράστε τους. Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγομαγειρέψτε για 1½-2 ώρες, μέχρι να είναι σχεδόν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(33)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(251)
- Εργασία(36)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(569)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(696)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.