Συνταγή: Μοσχαράκι σοφρίτο με πουρέ πατάτας
Μια και πλησιάζει το καλοκαίρι και θα πάρουμε όλοι τις... θάλασσες για τα νησιά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποφάσισε να πάει για αρχή ένα γαστρονομικό ταξίδι. Και για προορισμό επέλεξε μια συνταγή από την Κέρκυρα. Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", παρέα με τη Φαίη Σκορδά και ετοίμασε μια συνταγή που όσοι έχουν πάει στο νησί των φαιάκων σίγουρα έχουν δοκιμάσει: μοσχαράκι σοφρίτο με πουρέ πατάτας. Ένα πιάτο με ρίζες από την Ιταλία, εύκολο και έντονες γεύσεις. Τα υλικά 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο 4 σκελίδες σκόρδο 1/2 ματσάκι μαϊντανός 100 γρ αλεύρι 50 γρ βούτυρο 80 ml ελαιόλαδο 100 ml ξύδι από λευκό κρασί 150 ml λευκό κρασί 300 ml ζωμό κοτόπουλο αλάτι πιπέριΤο μυστικό Το αλεύρι στο κρέας βοηθάει να δέσει η σάλτσα.Η διαδικασία Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο, προσθέτουμε το σκόρδο, τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Αλευρώνουμε τα κομμάτια από το μοσχάρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι για να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(98)
- Εκπαίδευση(144)
- Εργασία(104)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(446)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(446)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.