πριν από  21 ώρες 45 λεπτά

In.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια φθινοπωρινή συνταγή που πάντα θα μας θυμίζει μεσημέρια της Κυριακής στο οικογενειακό τραπέζι, είναι αυτή που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός chef μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", παρέα με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε τη συνταγή για μοσχάρι φρικασέ. Ένα πιάτο που θέλει χρόνο για να ετοιμαστεί, αλλά δεν είναι τόσο μπελαλίδικο όσο νομίζουμε.Τα υλικά 1 κιλό μοσχάρι ελιά 800 γρ σπανάκι 400 γρ σέσκουλα 5 πράσα 2 λευκά κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι δυόσμο 2 φύλλα δάφνης 600 ml ζωμό μοσχαριού αλάτι πιπέρι Για το αυγολέμονο χυμό από 2 λεμόνια 1 αβγό 1 κρόκο αυγού 1 κγ κορν φλάουρΗ διαδικασία Σε μια κατσαρόλα που έχουμε σε μεσαία φωτιά, ρίχνουμε λίγο λάδι. Προσθέτουμε στη συνέχεια το μοσχάρι που έχουμε κόψει σε κομμάτια και θωρακίζουμε το κρέας. Στη συνέχεια ρίχνουμε το πράσο, το κρεμμύδι και σκόρδο και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης και όταν σοταριστεί το κρέας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation