Συνταγή: Μοσχάρι φρικασέ με σπανάκι και μυρωδικά
Μια φθινοπωρινή συνταγή που πάντα θα μας θυμίζει μεσημέρια της Κυριακής στο οικογενειακό τραπέζι, είναι αυτή που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός chef μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", παρέα με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε τη συνταγή για μοσχάρι φρικασέ. Ένα πιάτο που θέλει χρόνο για να ετοιμαστεί, αλλά δεν είναι τόσο μπελαλίδικο όσο νομίζουμε.Τα υλικά 1 κιλό μοσχάρι ελιά 800 γρ σπανάκι 400 γρ σέσκουλα 5 πράσα 2 λευκά κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι δυόσμο 2 φύλλα δάφνης 600 ml ζωμό μοσχαριού αλάτι πιπέρι Για το αυγολέμονο χυμό από 2 λεμόνια 1 αβγό 1 κρόκο αυγού 1 κγ κορν φλάουρΗ διαδικασία Σε μια κατσαρόλα που έχουμε σε μεσαία φωτιά, ρίχνουμε λίγο λάδι. Προσθέτουμε στη συνέχεια το μοσχάρι που έχουμε κόψει σε κομμάτια και θωρακίζουμε το κρέας. Στη συνέχεια ρίχνουμε το πράσο, το κρεμμύδι και σκόρδο και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης και όταν σοταριστεί το κρέας...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(34)
- Άμυνα(22)
- Αστυνομικά(34)
- Εκπαίδευση(303)
- Εργασία(37)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(538)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(777)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.