Συνταγή: Ψαροκεφτέδες
Τι κι αν ο Οκτώβριος ετοιμάζεται να μας εγκαταλείψει σύντομα; Σε πολλούς από εμάς το καλοκαίρι μας λείπει. Και από την ώρα που δεν μπορούμε να πάμε σε κάποιο νησί, γιατί να μην το φέρουμε στο σπίτι μας; Ή έστω στο τραπέζι μας, με κάποια συνταγή που να "μυρίζει" αλμύρα. Για αυτό και ακολουθεί ένα πιάτο που "φωνάζει" καλοκαίρι: ψαροκεφτέδες. Μια συνταγή σχετικά εύκολη, απλά θέλει υπομονή καθώς χρειάζονται περίπου 2,5 ώρες για να ετοιμαστεί. Αξίζει, όμως, ο κόπος.Τα υλικά - 450 γρ. πατάτες, κομμένες σε κομμάτια - 450 γρ. ανάμεικτα κατεψυγμένα ψάρια, όπως μπακαλιάρος και σολωμός - 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο - 1 αυγό χτυπημένο - Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Η διαδικασία Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190°C με αέρα. Για τον πουρέ πατάτας: Βάλτε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσει. Προσθέστε τις πατάτες και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώστε τις σε ένα σουρωτήρι και αφήστε να στραγγίξουν για λίγα λεπτά.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(74)
- Αστυνομικά(36)
- Εκπαίδευση(196)
- Εργασία(47)
- Θρησκεία(44)
- Κοινωνία(582)
- Νομικά(31)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(446)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.