πριν από  23 ώρες 46 λεπτά

Tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το σκόρδο είναι ένα βασικό μπαχαρικό που υπάρχει σχεδόν σε κάθε κουζίνα. Οι περισσότερες οικογένειες έχουν πάντα μερικές σκελίδες πρόχειρες για γρήγορη και εύκολη χρήση στο καθημερινό μαγείρεμα. Ενισχύει τη γεύση των φαγητών και προσφέρει πληθώρα οφελών για την υγεία. Κατά την προετοιμασία του σκόρδου, συνήθως πετάμε τις εξωτερικές φλούδες και χρησιμοποιούμε μόνο τις σκελίδες. Ωστόσο, οι φλούδες του σκόρδου έχουν επίσης εντυπωσιακή αξία και μπορούν να αξιοποιηθούν με διάφορους χρήσιμους τρόπους.1. Φυσικό συμπλήρωμα για τα πουλερικά Αν εκτρέφετε ζώα όπως κότες, πάπιες ή χήνες, σκεφτείτε να προσθέσετε τις φλούδες του σκόρδου στην τροφή τους. Είναι πλούσιες σε πρωτείνες και περιέχουν αλλισίνη - μια δραστική ένωση γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές της ιδιότητες. Η αλλισίνη μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα των πουλερικών, κάνοντάς τα πιο υγιή συνολικά. 2. Αποτελεσματικό λίπασμα για φυτά και λουλούδια Η...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation