Τα εκπληκτικά οφέλη από τις φλούδες του σκόρδου: Πολλοί μετανιώνουν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα
Το σκόρδο είναι ένα βασικό μπαχαρικό που υπάρχει σχεδόν σε κάθε κουζίνα. Οι περισσότερες οικογένειες έχουν πάντα μερικές σκελίδες πρόχειρες για γρήγορη και εύκολη χρήση στο καθημερινό μαγείρεμα. Ενισχύει τη γεύση των φαγητών και προσφέρει πληθώρα οφελών για την υγεία. Κατά την προετοιμασία του σκόρδου, συνήθως πετάμε τις εξωτερικές φλούδες και χρησιμοποιούμε μόνο τις σκελίδες. Ωστόσο, οι φλούδες του σκόρδου έχουν επίσης εντυπωσιακή αξία και μπορούν να αξιοποιηθούν με διάφορους χρήσιμους τρόπους.1. Φυσικό συμπλήρωμα για τα πουλερικά Αν εκτρέφετε ζώα όπως κότες, πάπιες ή χήνες, σκεφτείτε να προσθέσετε τις φλούδες του σκόρδου στην τροφή τους. Είναι πλούσιες σε πρωτείνες και περιέχουν αλλισίνη - μια δραστική ένωση γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές της ιδιότητες. Η αλλισίνη μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα των πουλερικών, κάνοντάς τα πιο υγιή συνολικά. 2. Αποτελεσματικό λίπασμα για φυτά και λουλούδια Η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(10)
- Άμυνα(33)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(176)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(551)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(484)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.