πριν από  1 ημέρα 3 ώρες

Thebest.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η συνταγή 200 ετών που ξετρελαίνει και έχει βραβευτεί με Μισελέν "Υπάρχουν πολλές θεωρίες για την προέλευση της παρμιτζάνα μελιτζάνας," λέει ο Αντονίνο Μοντεφούσκο. Είναι ένα γεύμα επικών διαστάσεων στο Terrazza Bosquet - ένα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Μισελέν, μέσα στο ξενοδοχείο Excelsior Vittoria στη Σορέντο της Ιταλίας. Η παρμιτζάνα μελιτζάνας, είναι στρώσεις λιωμένης μοτσαρέλας σε μεγάλες φέτες μελιτζάνας. Η εξαιρετική σάλτσα είναι φτιαγμένη από έναν συνδυασμό από ντομάτες cherry, σκόρδο και φετούλες βασιλικού, και καλύπτεται με μια κρούστα πεντανόστιμης μελιτζάνας. Το Excelsior Vittoria είναι το τρίτο παλαιότερο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Ευρώπη, και σερβίρουν αυτό το πιάτο σχεδόν για 200 χρόνια. Ήταν μια κορυφαία στιγμή σε μια γενική γαστρονομική συμφωνία. "Δεν ήταν μόνο η παρμιτζάνα μελιτζάνας που μας βοήθησε να κερδίσουμε το αστέρι Μισελέν," προσφέρει ο Αντονίνο Μοντεφούσκο, sous-chef του ξενοδοχείου. "Χωρίς αμφιβολία...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation