Τα μυστικά για πεντανόστιμη παρμιτζάνα μελιτζάνας
Η συνταγή 200 ετών που ξετρελαίνει και έχει βραβευτεί με Μισελέν "Υπάρχουν πολλές θεωρίες για την προέλευση της παρμιτζάνα μελιτζάνας," λέει ο Αντονίνο Μοντεφούσκο. Είναι ένα γεύμα επικών διαστάσεων στο Terrazza Bosquet - ένα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Μισελέν, μέσα στο ξενοδοχείο Excelsior Vittoria στη Σορέντο της Ιταλίας. Η παρμιτζάνα μελιτζάνας, είναι στρώσεις λιωμένης μοτσαρέλας σε μεγάλες φέτες μελιτζάνας. Η εξαιρετική σάλτσα είναι φτιαγμένη από έναν συνδυασμό από ντομάτες cherry, σκόρδο και φετούλες βασιλικού, και καλύπτεται με μια κρούστα πεντανόστιμης μελιτζάνας. Το Excelsior Vittoria είναι το τρίτο παλαιότερο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Ευρώπη, και σερβίρουν αυτό το πιάτο σχεδόν για 200 χρόνια. Ήταν μια κορυφαία στιγμή σε μια γενική γαστρονομική συμφωνία. "Δεν ήταν μόνο η παρμιτζάνα μελιτζάνας που μας βοήθησε να κερδίσουμε το αστέρι Μισελέν," προσφέρει ο Αντονίνο Μοντεφούσκο, sous-chef του ξενοδοχείου. "Χωρίς αμφιβολία...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(4)
- Αστυνομικά(11)
- Εκπαίδευση(234)
- Εργασία(38)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(530)
- Νομικά(22)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(311)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.