Τα superfoods από την κουζίνα της γιαγιάς
Η σύγχρονη υγιεινή κουζίνα έχει γεμίσει με τρόφιμα με παράξενα ονόματα: κινόα, σπιρουλίνα, κουρκουμάς, τσάι μάτσα, γκότζι μπέρι κ.ο.κ. Οι διατροφολόγοι ομνύουν στην αξία τους ως superfoods. Είναι και οι influencers, που γεμίζουν τις πλατφόρμες του διαδικτύου με βίντεο με συνταγές με όλα αυτά τα θαυματουργά τρόφιμα. Δεν θέλει και πολύ. Τρέχουμε να τα δοκιμάσουμε και μετά να τα εντάξουμε στη διατροφή μας. Όμως είναι έτσι τα πράγματα; Και πράγματι μας δίνουν ό,τι λείπει από τη διατροφή μας; Ας δούμε όμως τι είναι τα superfoods, αλλιώς υπερτροφές. Ο όρος επινοήθηκε τη δεκαετία του 1960, για να περιγράψει τρόφιμα που θα μπορούσαν να καταπολεμήσουν τον υποσιτισμό. Αλλά, από το 2000 και μετά έχει μεταλλαχθεί. Έχει γίνει ένα εργαλείο μάρκετινγκ, που στην ουσία βοηθά να πουληθούν ακριβά και εξωτικά τρόφιμα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την υγεία τους. Και συνήθως περιγράφει τροφές ή καρυκεύματα στα οποία αποδίδονται ιδιότητες όπως η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(19)
- Άμυνα(12)
- Αστυνομικά(19)
- Εκπαίδευση(178)
- Εργασία(35)
- Θρησκεία(14)
- Κοινωνία(589)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(300)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.