πριν από  3 ώρες 31 λεπτά

Lifo.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τη νέα του λίστα δημοσίευσε το Τaste Atlas και αυτή τη φορά πρόκειται για τα καλύτερα πιάτα από εντόσθια. Από τη συγκεκριμένη λίστα του Τaste Atlas δεν γινόταν να λείπει το κοκορέτσι και η μαγειρίτσα. Μάλιστα, το κοκορέτσι είναι στην 5η θέση βάζοντας 4,4, το ϕρυγαδέλι στη 14η βάζοντας 4,2 και η μαγειρίτσα στην 38η βάζοντας 3,8. "Το κοκορέτσι είναι ένα παραδοσιακό πιάτο που αποτελείται από εντόσθια αρνιού ή κατσικιού που κόβονται σε μικροσκοπικά κομμάτια, αλατοπιπερώνονται με χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, ψήνονται στα κάρβουνα. Παραδοσιακά καταναλώνεται ως ορεκτικό ή μεζές την Κυριακή του Πάσχα στην Ελλάδα. Αν και συνδέεται με το Πάσχα, μπορεί να το συναντήσει κανείς όλο τον χρόνο στο τραπέζι. Το κοκορέτσι είναι επίσης δημοφιλές σε όλα τα Βαλκάνια και το όνομα του πιάτου προέρχεται από την αλβανική λέξη kukurec, που σημαίνει πατσάς. Ως ένα διεθνώς δημοφιλές πιάτο, το κοκορέτσι σερβίρεται μερικές φορές σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation