Taste Atlas: Τι βαθμό βάζει στο κοκορέτσι και τη μαγειρίτσα
Τη νέα του λίστα δημοσίευσε το Τaste Atlas και αυτή τη φορά πρόκειται για τα καλύτερα πιάτα από εντόσθια. Από τη συγκεκριμένη λίστα του Τaste Atlas δεν γινόταν να λείπει το κοκορέτσι και η μαγειρίτσα. Μάλιστα, το κοκορέτσι είναι στην 5η θέση βάζοντας 4,4, το ϕρυγαδέλι στη 14η βάζοντας 4,2 και η μαγειρίτσα στην 38η βάζοντας 3,8. "Το κοκορέτσι είναι ένα παραδοσιακό πιάτο που αποτελείται από εντόσθια αρνιού ή κατσικιού που κόβονται σε μικροσκοπικά κομμάτια, αλατοπιπερώνονται με χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, ψήνονται στα κάρβουνα. Παραδοσιακά καταναλώνεται ως ορεκτικό ή μεζές την Κυριακή του Πάσχα στην Ελλάδα. Αν και συνδέεται με το Πάσχα, μπορεί να το συναντήσει κανείς όλο τον χρόνο στο τραπέζι. Το κοκορέτσι είναι επίσης δημοφιλές σε όλα τα Βαλκάνια και το όνομα του πιάτου προέρχεται από την αλβανική λέξη kukurec, που σημαίνει πατσάς. Ως ένα διεθνώς δημοφιλές πιάτο, το κοκορέτσι σερβίρεται μερικές φορές σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(48)
- Αστυνομικά(70)
- Εκπαίδευση(139)
- Εργασία(78)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(396)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(427)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.