πριν από  5 ώρες 10 λεπτά

Euro2day.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Kάποιες ταβέρνες δεν είναι απλώς μαγαζιά για να φας - είναι κομμάτια της ιστορίας μιας πόλης. Είναι αυλές που μύρισαν τσίκνα και γιασεμί για δεκαετίες, ξυλόφουρνοι που δεν έσβησαν ποτέ, και φαγητά που μαγειρεύονται όπως παλιά. Στην Αθήνα, υπάρχουν ακόμα τέτοια σημεία αναφοράς: ταβερνάκια με σταθερή αξία στον χρόνο, όπου η απλότητα και η αυθεντικότητα συναντούν την παράδοση. Πείνασες;Το Στέκι του Ηλία: Από το 1981, σταθερή αξία για παϊδάκια στο Θησείο Επταχάλκου 5, τηλ. 21 0345 8052 και Θεσσαλονίκης 7, τηλ: 2103422407 Το 1981, ο Ηλίας Κολόβης άνοιξε μια ταβέρνα στην οδό Θεσσαλονίκης στο Θησείο, με βασικό στόχο να προσφέρει καλό φαγητό και αυθεντικό κλίμα. Το "Στέκι του Ηλία" γρήγορα έγινε γνωστό για τα ζουμερά του παϊδάκια, που παραμένουν μέχρι σήμερα ο πρωταγωνιστής κάθε τραπεζιού. Το 1992 η ταβέρνα επεκτάθηκε και στην Επταχάλκου, διατηρώντας την ίδια ταυτότητα: τραπεζάκια έξω σε όμορφη αυλή, καρό τραπεζομάντηλα, μυρωδιές από κάρβουνο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation