Την κάναμε ταβέρνα: Τρεις καλοκαιρινές συνταγές
Τρεις εύκολες συνταγές, που θυμίζουν μεσημέρια σε καλοκαιρινή ταβέρνα και παρουσιάστηκαν στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno".Γαρίδες σαγανάκι με φέτα Τα υλικά 500 γρ γαρίδες 1/2 ματσάκι μάραθος 10 φύλλα βασιλικού 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πράσινες πιπεριές κέρατο 2 σκελίδες σκόρδο 3 φρέσκα κρεμμύδια 3 ώριμες τριμμένες ντομάτες 1 κσ πελτέ ντομάτας 1 κγ ζάχαρη 1 κγ καπνιστή πάπρικα 1 κγ μπούκοβο πικάντικο 150 γρ φέτα 80 ml ούζο αλάτι πιπέρι Το μυστικό Από τις συνταγές που τις γαρίδες τις βάζουμε στο τηγάνι στο τέλος. Πρώτα φτιάχνουμε τη σάλτσα και μετά τις προσθέτουμε για δύο λεπτά, για να μην παραβράσουν. Η διαδικασία Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι ρίχνουμε την πιπεριά σε κομμάτια, λίγο μπούκοβο και λίγο γλυκή πάπρικα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά φλωρίνης, το σκόρδο και ανακατεύουμε, για να φτιάξουμε τη σάλτσα. Ρίχνουμε λίγο μάραθο, λίγο βασιλικό και πελτέ ντομάτας. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το ούζο.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(83)
- Αστυνομικά(109)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(95)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(485)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(514)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.