Το αρχαίο ρόφημα που δυναμώνει τα οστά, προλαμβάνει τον καρκίνο και ανακουφίζει από τις αλλεργίες
Αυτό το δημοφιλές ρόφημα που έχει υποστεί ζύμωση είναι ευρέως γνωστό για τα οφέλη του στην υγεία. Δείτε τι λένε οι έρευνες. Το ρόφημα αυτό, αποτελεί ένα βασικό είδος διατροφής σε πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, και έχει γίνει απίστευτα δημοφιλές στον κόσμο καθώς είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και ωφέλιμο. Υψηλό σε θρεπτικά συστατικά και προβιοτικά, είναι πολύ ευεργετικό για την πέψη και την υγεία του εντέρου. Μάλιστα, πολλοί άνθρωποι το θεωρούν πιο θρεπτικό από το γιαούρτι. Τι είναι το κεφίρ Το κεφίρ είναι ένα ρόφημα που παράγεται από την ζύμωση γάλακτος με τη χρήση κόκκων κεφίρ, μια αποικία φιλικών βακτηρίων και ζυμών. Η ζύμωση αυτή μετατρέπει τη λακτόζη του γάλακτος σε γαλακτικό οξύ, το οποίο δίνει στο κεφίρ την ξινή του γεύση. Το κεφίρ έχει μια μακρά ιστορία, που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα π.Χ. και προέρχεται από τον Καύκασο. Σήμερα, το κεφίρ καταναλώνεται σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστό για τα πολλά του οφέλη για την υγεία.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(20)
- Αστυνομικά(39)
- Εκπαίδευση(234)
- Εργασία(39)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(533)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(662)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.