Το μαγειρεμένο ρύζι που μένει στο ψυγείο μπορεί να γίνει επικίνδυνο - Τι συνιστούν οι διατροφολόγοι
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ακόμη και ένα φαινομενικά καλοδιατηρημένο μπολ ρυζιού μπορεί να κρύβει κινδύνους για το στομάχι και το έντερό μας. Σύμφωνα με τεχνολόγους τροφίμων, η παραμονή του μαγειρεμένου ρυζιού στο ψυγείο για πάνω από 24 ώρες επιτρέπει σε βακτήρια -όπως το Bacillus cereus- να πολλαπλασιαστούν, προκαλώντας διάρροια, πυρετό και πόνους στην κοιλιά. Ακόμα κι αν το ξαναζεστάνουμε, τα μικρόβια αυτά μπορούν να παραμείνουν ενεργά. Δείτε ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να συντηρείτε το μαγειρεμένο ρύζι χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο την υγεία σας.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(7)
- Άμυνα(40)
- Αστυνομικά(24)
- Εκπαίδευση(313)
- Εργασία(82)
- Θρησκεία(14)
- Κοινωνία(525)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(731)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.