πριν από  1 ημέρα 3 ώρες

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ακόμη και ένα φαινομενικά καλοδιατηρημένο μπολ ρυζιού μπορεί να κρύβει κινδύνους για το στομάχι και το έντερό μας. Σύμφωνα με τεχνολόγους τροφίμων, η παραμονή του μαγειρεμένου ρυζιού στο ψυγείο για πάνω από 24 ώρες επιτρέπει σε βακτήρια -όπως το Bacillus cereus- να πολλαπλασιαστούν, προκαλώντας διάρροια, πυρετό και πόνους στην κοιλιά. Ακόμα κι αν το ξαναζεστάνουμε, τα μικρόβια αυτά μπορούν να παραμείνουν ενεργά. Δείτε ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να συντηρείτε το μαγειρεμένο ρύζι χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο την υγεία σας.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation