Το μενού στις ελληνικές φυλακές, το διαιτολόγιο σε Κονγκό - Νορβηγία και η σύγκριση με Αλκατράζ
. DIMITRIOS BOURAS/ Promitheas Γράφει ο κρατούμενος και δημοσιογράφος David M. Reutter σε άρθρο του στο Prison legal news ότι το φαγητό εκτός από την θρεπτική του αξία έχει και μια επίσης σημαντική αξία, την κοινωνική. Πως αν οι δεσμοί δημιουργούνται στην κοινωνία με το μοίρασμα του ψωμιού όταν οι άνθρωποι κάθονται γύρω από το ίδιο τραπέζι, στη φυλακή επιτελεί επιπλέον κοινωνικές λειτουργίες για τους κρατούμενους καθώς τα γεύματα είναι αυτά που μοιράζουν τον εγκάθειρκτο χρόνο μέσα στη μέρα. Είναι τα γεύματα που καθορίζουν το πρόγραμμα της φυλακής, είναι αυτά που τεμαχίζουν τη μέρα κάνοντας την να περνάει. Μια παγκόσμια επισκόπηση του φαγητού των φυλακών Τα γεύματα που σερβίρονται στους κρατουμένους, σύμφωνα με τον D. Reutter, διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με την εποχή και τον τόπο. Στο βορειοανατολικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών, για παράδειγμα, οι κρατούμενοι κάποτε έτρωγαν αυτό που λόγω της αφθονίας του θεωρούνταν φαγητό για φτωχούς...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(100)
- Αστυνομικά(117)
- Εκπαίδευση(190)
- Εργασία(91)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(508)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(670)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.