πριν από  14 ημέρες 8 ώρες

Cyprustimes.com

Ευχές για ειρήνη περιλαμβάνει το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη για το Πάσχα Η πίστη στην Ανάσταση αποτελεί την ύψιστη έκφραση ελευθερίας ενώ οι ορθόδοξοι πιστοί ανακαλύπτουν τον αληθινό τους εαυτό εν Χριστώ, τονίζει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Advertisement "Στην ορθοδοξία, το 'κακό' δεν έχει τον τελευταίο λόγο.

πριν από  14 ημέρες 8 ώρες

Flash.gr

Η πίστη στην Ανάσταση αποτελεί την ύψιστη έκφραση ελευθερίας ενώ οι ορθόδοξοι πιστοί ανακαλύπτουν τον αληθινό τους εαυτό εν Χριστώ, τονίζει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. "Στην ορθοδοξία, το 'κακό' δεν έχει τον τελευταίο λόγο. Αντίθετα, η πίστη στην Ανάσταση λειτουργεί ως κίνητρο για να αγωνιζόμαστε ενάντια σε αυτό. Η πίστη...

πριν από  14 ημέρες 8 ώρες

Protothema.gr

Ευχές για ειρήνη περιλαμβάνει το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη για το Πάσχα 01.05.2024, 13:37 Η πίστη στην Ανάσταση αποτελεί την ύψιστη έκφραση ελευθερίας ενώ οι ορθόδοξοι πιστοί ανακαλύπτουν τον αληθινό τους εαυτό εν Χριστώ, τονίζει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. "Στην ορθοδοξία, το 'κακό' δεν έχει τον τελευταίο λόγο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation