πριν από  1 ημέρα 18 ώρες

Protothema.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σε μια πόλη όπου το φαγητό αγγίζει τα όρια της τέχνης, υπάρχει ένα εστιατόριο που δεν αφήνει κανέναν να επιλέξει. Στο Παρίσι, το Le Relais de l'Entrecote έχει χτίσει τη φήμη του πάνω σε μία και μόνο πρόταση - ένα πιάτο τόσο θρυλικό που δεν χρειάζεται καν μενού. Εκεί, η εμπειρία δεν ξεκινά με ερώτηση "τι θα πάρετε;", αλλά με την υπόσχεση μιας τελειότητας που επαναλαμβάνεται εδώ και δεκαετίες. Η ιδέα γεννήθηκε το 1959, όταν ο Paul Gineste de Saurs αποφάσισε να κάνει την απόλυτη επανάσταση στη γαλλική κουζίνα: να αφαιρέσει την επιλογή από τον πελάτη και να τελειοποιήσει ένα και μόνο πιάτο - την entrecote με τη μυστική του σάλτσα και τις τραγανές πατάτες που τη συνοδεύουν. Η εμπειρία είναι συγκεκριμένη, τελετουργική και πλέον... θρυλική. Ο πελάτης κάθεται στο τραπέζι και ξέρει ακριβώς τι θα φάει: ζουμερή entrecote, κομμένη σε λεπτές φέτες, περιχυμένη με τη διάσημη μυστική σάλτσα του εστιατορίου και συνοδευόμενη από τραγανές τηγανητές...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation