Το "μυστικό" συστατικό που δίνει διάρκεια ζωής στο φρέσκο λάδι και το "σώζει" από τυχόν αλλοιώσεις
Οι παλιές νοικοκυρές είχαν τα μυστικά τους στην κουζίνα. Ήξεραν να διατηρούν τις πρώτες ύλες τους φρέσκες, γευστικές και ασφαλείς για πολύ καιρό. Ένα κόλπο της γιαγιάς λοιπόν που αξίζει να ξέρεις σχετίζεται με ένα λάδι και πώς μπορείς να το διατηρήσεις φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προφυλάσσοντάς το από την οξείδωση και το τάγγισμα (αλλοίωση). Το "μαγικό" συστατικό λοιπόν βρίσκεται στην κουζίνα σου. Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο έξυπνη και λιγότερο σπάταλη, ξεκίνα να χρησιμοποιείς το αλάτι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι απλό, ψιλό αλάτι κουζίνας. Ανακάτεψέ το απευθείας στο μπουκάλι ή το δοχείο λαδιού. Οι αναλογίες δεν είναι αυστηρές, όμως για κάθε λίτρο λαδιού μπορείς να προσθέσεις περίπου 1 με 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι. Ανακίνησέ το ελαφρώς για να διαλυθεί. Το αλάτι θα λειτουργήσει ως φράγμα έναντι της υγρασίας και των εξωτερικών παραγόντων που ευνοούν την αλλοίωση. Αν είσαι από εκείνους που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(83)
- Αστυνομικά(109)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(95)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(485)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(514)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.