Το Ozempic "κόβει" τα επαγγελματικά γεύματα - Πώς αλλάζει η επιχειρηματική κουλτούρα
Η παράδοση του μακροσκελούς επαγγελματικού γεύματος, όπου οι συμφωνίες έκλειναν ανάμεσα σε ένα ποτήρι κρασί και ένα φιλέτο σολωμού, φαίνεται να απειλείται, όχι από την οικονομία, αλλά από... τις ενέσεις Ozempic και Mounjaro. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και σε άλλες μητροπόλεις του επιχειρηματικού κόσμου αλλάζουν τις διατροφικές τους συνήθειες, επιλέγοντας μικρότερα πιάτα, λιγότερο αλκοόλ και πιο σύντομα γεύματα. Ο λόγος; Τα φάρμακα απώλειας βάρους που μειώνουν δραματικά την όρεξη. Πολλοί εστιάτορες δηλώνουν πως παρατηρούν ήδη πτώση στα έσοδα και μείωση της κατανάλωσης ανά πελάτη, καθώς οι "Ozempic diners", όπως τους αποκαλούν, δεν παραγγέλνουν πια τρία πιάτα, αλλά συχνά ένα ορεκτικό που παίζει ρόλο κυρίως γεύματος.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤECH & SCIENCEΦάρμακα όπως το Ozempic είναι αποτελεσματικά σε παιδιά και εφήβους με παχυσαρκία ή διαβήτη τύπου 2Η "δίαιτα" του Σίτι - Όταν τα Ozempic και Mounjaro...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(15)
- Άμυνα(42)
- Αστυνομικά(29)
- Εκπαίδευση(317)
- Εργασία(38)
- Θρησκεία(16)
- Κοινωνία(642)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(825)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.