Το πράσινο ελιξίριο: Τι κάνει το τσάι μάτσα στον οργανισμό μας
Γιατί αξίζει να το δοκιμάσουμε Το τσάι μάτσα (matcha), με το ζωντανό πράσινο χρώμα του, έχει γίνει δημοφιλές παγκοσμίως όχι μόνο για τη μοναδική γεύση του αλλά και για τις πιθανές ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. Απότη μείωση της χοληστερίνης έως τη βελτίωση της συγκέντρωσης, οι επιστημονικές έρευνες υποδεικνύουν ότι η κατανάλωση matcha μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστήμιου Harvard. Το μάτσα είναι μια έντονα πράσινη, συμπυκνωμένη σκόνη που παρασκευάζεται από τα φύλλα του φυτού Camellia sinensis, από το οποίο προέρχεται και το πράσινο τσάι. Καλλιεργείται κυρίως στην Ιαπωνία και την Κίνα και έχει πιο γλυκιά γεύση σε σύγκριση με άλλα είδη πράσινου τσαγιού. Διαφορές από το πράσινο τσάι Το matcha καλλιεργείται στη σκιά, γεγονός που αυξάνει την περιεκτικότητα ορισμένωνφυτοχημικών και αντιοξειδωτικών σε σχέση με τα υπόλοιπα πράσινα ροφήματα. Συνήθως καταναλώνεται...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(39)
- Άμυνα(43)
- Αστυνομικά(42)
- Εκπαίδευση(265)
- Εργασία(48)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(596)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(766)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.