Το ψυγείο σας μπορεί να ωφελεί την αναπαραγωγή βακτηρίων - Πώς να το αποφύγετε
Η κουζίνα είναι συχνά η καρδιά του σπιτιού - ένας χώρος όπου συγκεντρώνονται οι οικογένειες και ξεκινούν τα γεύματα. Και στην αρχή όλων αυτών; Το ψυγείο. Εκεί αποθηκεύουμε με ασφάλεια μεγάλο μέρος των τροφίμων μας και καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, τα ψυγεία γίνονται όλο και πιο έξυπνα: είναι σε θέση να παρακολουθούν τα αποθέματα, να προτείνουν συνταγές, ακόμη και να προβάλλουν τις ειδήσεις. Αλλά από όλα τα χαρακτηριστικά τους, η θερμοκρασία παραμένει το πιο κρίσιμο. Βασιζόμαστε στα ψυγεία για να διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα, αλλά αν η θερμοκρασία δεν είναι σωστή, μπορεί να κάνουν το αντίθετο - ουσιαστικά να γίνουν άνετες θερμοκοιτίδες για βακτήρια. Σε πολλά νοικοκυριά, η μέση θερμοκρασία στα ψυγεία είναι 5,3°C - λίγο πάνω από το συνιστώμενο ασφαλές εύρος 0 - 5°C. Περισσότερο ανησυχητικό είναι το πόσο συχνά οι θερμοκρασίες αυξομειώνονται. Πολλά ψυγεία περνούν πάνω από το μισό χρόνο τους πάνω από αυτό το ασφαλές όριο. Ορισμένα έχουν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(15)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(88)
- Εκπαίδευση(130)
- Εργασία(94)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(467)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(400)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.