Το success story του σεφ Αλέξανδρου Σπέρχου που έγινε ο "βασιλιάς" (της γεύσης) στο Ντουμπάι
Facebook Twitter Viber WhatsApp Email Η ελληνική κουζίνα δεν τον έκανε μόνο σεφ, αλλά και CEO στη εταιρία του Efzin Group! Γεννημένος στα Καλάβρυτα, ο 34χρονος βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Σπέρχος, με έδρα το Ντουμπάι, καινοτομεί μετατρέποντας τα πιάτα της μαμάς του και της γιαγιά του σε έργα τέχνης. Από τη Μαρία Ανδρέου Αναμφισβήτητα η ζωή του είναι ένα success story, καθώς ο ίδιος ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό στον τόπο καταγωγής του και έφτασε στο σημείο να έχει δεκατέσσερα εστιατόρια στο Ντουμπάι. Σε ένα από αυτά στον φουτουριστικό ουρανοξύστη του ξενοδοχείου "One & Only" βρέθηκε και η "Εspresso" για να συναντήσει τον Eλληνα σεφ που έμελλε να γίνει ο επίσημος πρεσβευτής της ελληνικής γαστρονομίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα! Με θέα αριστερά το Μουσείο Ρομποτικής στο Ντουμπάι, που μοιάζει με δαχτυλίδι, και δεξιά το αρχιτεκτονικό κτίριο The Frame (ο πίνακας) συνειδητοποιείς ότι ο Αλέξανδρος Σπέρχος έχει φτιάξει ένα εστιατόριο "μαγαζί...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(6)
- Άμυνα(37)
- Αστυνομικά(15)
- Εκπαίδευση(184)
- Εργασία(15)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(496)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(573)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.