Το συνοδευτικό φαγητό που δεν πρέπει επ' ουδενί να μένει εκτός ψυγείου - Πόση ώρα "αντέχει"
Για τους κινδύνους που κρύβει το κοτόπουλο αν δεν ψηθεί σωστά, ή αν, ενώ είναι ακόμη ωμό, ακουμπήσει σε κάποια επιφάνεια, είναι ενημερωμένοι οι περισσότεροι. Για τους κινδύνους που κρύβει το ρύζι όμως; Συγκεκριμένα έρευνα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Βρετανικού Συστήματος Υγείας υποστηρίζει ότι το ρύζι δεν πρέπει να μένει εκτός ψυγείου περισσότερο από 1 ώρα αφότου μαγειρευτεί, διότι μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση. Το άψητο ρύζι ενδέχεται να περιέχει σπόρους του βακτηρίου Bacillus cereus, το οποίο μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση. Ο βακτηριακός σπόρος αποτελεί μία ανθεκτική μορφή του βακτηρίου, που χάρη στα παχιά του τοιχώματα και στο μικρό ποσοστό νερού που περιέχει εξασφαλίζει την επιβίωση και τη διαιώνιση του είδους για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα, μήνες ακόμη και χρόνια. Αυτοί λοιπόν οι σπόροι στην περίπτωση του ρυζιού είναι ικανοί να επιβιώσουν ακόμη και κατά το μαγείρεμά του. Αν το ρύζι παραμείνει μετά το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(70)
- Αστυνομικά(85)
- Εκπαίδευση(161)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(531)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(457)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.