πριν από  3 ημέρες 7 ώρες

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Για τους κινδύνους που κρύβει το κοτόπουλο αν δεν ψηθεί σωστά, ή αν, ενώ είναι ακόμη ωμό, ακουμπήσει σε κάποια επιφάνεια, είναι ενημερωμένοι οι περισσότεροι. Για τους κινδύνους που κρύβει το ρύζι όμως; Συγκεκριμένα έρευνα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Βρετανικού Συστήματος Υγείας υποστηρίζει ότι το ρύζι δεν πρέπει να μένει εκτός ψυγείου περισσότερο από 1 ώρα αφότου μαγειρευτεί, διότι μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση. Το άψητο ρύζι ενδέχεται να περιέχει σπόρους του βακτηρίου Bacillus cereus, το οποίο μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση. Ο βακτηριακός σπόρος αποτελεί μία ανθεκτική μορφή του βακτηρίου, που χάρη στα παχιά του τοιχώματα και στο μικρό ποσοστό νερού που περιέχει εξασφαλίζει την επιβίωση και τη διαιώνιση του είδους για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα, μήνες ακόμη και χρόνια. Αυτοί λοιπόν οι σπόροι στην περίπτωση του ρυζιού είναι ικανοί να επιβιώσουν ακόμη και κατά το μαγείρεμά του. Αν το ρύζι παραμείνει μετά το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation