Το χρηματιστήριο τιμών στο βούτυρο - Γιατί παίρνουν... φωτιά τα κρουασάν
Στα αρτοποιεία Mamiche στο 9ο και 10ο διαμέρισμα του Παρισιού, τα διάσημα "pains au chocolat" και κρουασάν εξαρτώνται από ένα βασικό αλλά όλο και πιο σπάνιο συστατικό - το βούτυρο. Ο τακτικός προμηθευτής του αρτοποιείου δεν μπορεί πλέον να παρέχει σταθερή ροή γαλλικού beurre de tourage, ένα είδος πλακέ βουτύρου που χρησιμοποιείται για την παρασκευή των γλυκών. Η Mamiche έψαξε αλλού για να εξασφαλίσει τη σταθερή ροή γλυκών από τους φούρνους της, αλλά αυτό έχει κόστος.Οι τιμές για το βούτυρο Οι τιμές του βουτύρου στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου παραμένουν κοντά σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ, χωρίς να διαφαίνεται κάποιο τέλος στην άνοδο. Είναι το αποτέλεσμα μιας πολύπλοκης αλληλεπίδρασης παραγόντων - των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι γαλακτοπαραγωγοί από τη Γαλλία έως τη Νέα Ζηλανδία, των αλλαγών στις ορέξεις των Ασιατών καταναλωτών που ωθούν την παγκόσμια ζήτηση και των εμπορικών αποφάσεων των μεταποιητών γάλακτος που υπερασπίζονται τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(13)
- Άμυνα(58)
- Αστυνομικά(103)
- Εκπαίδευση(140)
- Εργασία(89)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(528)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(509)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.