Viral το ψωμί του Πετρετζίκη: Έδωσε την συνταγή για το πως να φτιάξεις το δικό σου προζύμι στο σπίτι και να τρως κάθε μέρα φρέσκο ψωμάκι
Φτιάξτε το πιο τραγανό ψωμί με σπιτικό προζύμι! Νόστιμο και μοσχομυριστό ψωμί για κάθε μέρα! Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω. Για το προζύμι25 γρ. αλεύρι γ.ό.χ., και 25 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. για κάθε μέρα παρασκευής25 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης, 25 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης για κάθε μέρα παρασκευής50 γρ. νερό, εμφιαλωμένο και 50 γρ. νερό για κάθε μέρα παρασκευήςΓια το ψωμί130 γρ. προζύμι330 γρ. σκληρό αλεύρι230 γρ. νερό10 γρ. αλάτισκληρό αλεύρι, για τη ζύμηΓια το σερβίρισμαελαιόλαδοαλάτιΜέθοδος Εκτέλεσης Καθώς μαγειρεύεις, τσέκαρε τα βήματα που ολοκληρώνεις και ακολούθησε τη συνταγή χωρίς να χαθείς. Για το προζύμιΣε ένα βάζο βάζουμε το νερό, τα αλεύρια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει το μείγμα μια πάστα.Κλείνουμε το βαζάκι με καπάκι και αφήνουμε για 24 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου να αρχίσει να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(7)
- Άμυνα(9)
- Αστυνομικά(5)
- Εκπαίδευση(59)
- Εργασία(38)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(159)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(172)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.