πριν από  3 Μήνες 5 ημέρες

Makeleio.gr

Σύμφωνα με το creta24.gr, το νέο κρούσμα εντοπίζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε μια γυναίκα περίπου 40 ετών που νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται πως στα Χανιά είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες άλλα τέσσερα κρούσματα ιλαράς, με τους ειδικούς όμως να εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

πριν από  3 Μήνες 5 ημέρες

Newsit.gr

Νέο κρούσμα ιλαράς καταγράφηκε στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά. Σύμφωνα με το creta24.gr, το νέο κρούσμα εντοπίζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε μια γυναίκα περίπου 40 ετών που νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται πως στα Χανιά είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες άλλα τέσσερα κρούσματα ιλαράς, με τους ειδικούς όμως να...

πριν από  3 Μήνες 5 ημέρες

Iefimerida.gr

Νέο κρούσμα ιλαράς εντοπίστηκε στην Κρήτη. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του creta24.gr, το νέο κρούσμα εντοπίζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε ενήλικα ασθενή, γυναίκα περίπου 40 ετών που νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation