4 υποκατάστατα ζάχαρης που ξεχωρίζουν για τα οφέλη τους σύμφωνα με τη διαιτολόγο
Από το μέλι μέχρι τη μελάσα, η κυρία Φλώρα Λουκιανού, Κλινική Διαιτολόγος - Αθλητική Διατροφολόγος, μας παρουσιάζει τις τέσσερις πιο φυσικές και θρεπτικές επιλογές που μπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη με τον πιο υγιεινό τρόπο YGEIAMOU.GR TEAM13/11/2025 07:55:13 Photo: Shutterstock ΦΛΩΡΑ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ Στην αναζήτηση για πιο φυσικές και υγιεινές εναλλακτικές της ζάχαρης, οι πιο γνωστές επιλογές είναι το μέλι, η μελάσα, το σιρόπι αγαύης και το σιρόπι σφενδάμου. Παρότι προέρχονται από φυσικές πηγές, διαφέρουν σημαντικά ως προς τη σύσταση, την επίδρασή τους στη γλυκαιμική ρύθμιση και τα θρεπτικά τους συστατικά. 1. Μέλι Το μέλι θεωρείται το πιο φυσικό γλυκαντικό, με πολλά οφέλη για την υγεία. Πλεονεκτήματα:ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Το γνωστό γλυκαντικό που "ξεγελά" τον εγκέφαλο και νομίζει ότι καταναλώνει ζάχαρη Θέλετε επειγόντως γλυκό; Επτά τροφές χωρίς ζάχαρη, που σταματούν τις λιγούρες Το κόλπο για να τρώμε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Από το μέλι μέχρι τη μελάσα, η κυρία Φλώρα Λουκιανού, Κλινική Διαιτολόγος - Αθλητική Διατροφολόγος, μας παρουσιάζει τις τέσσερις πιο φυσικές και θρεπτικές επιλογές που μπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη με τον πιο υγιεινό τρόπο Στην αναζήτηση για πιο φυσικές και υγιεινές εναλλακτικές της ζάχαρης, οι πιο γνωστές επιλογές είναι το μέλι, η μελάσα, το σιρόπι αγαύης...
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(35)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(154)
- Υγεία(378)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.