5 κατεψυγμένα τρόφιμα που δεν είναι ασφαλή να μαγειρευτούν απευθείας
Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, πολλές φορές ανοίγεις την κατάψυξη ψάχνοντας κάτι γρήγορο και εύκολο για δείπνο. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις τι διαλέγεις, γιατί δεν μπορεί κάθε τρόφιμο να μαγειρευτεί κατευθείαν από την κατάψυξη χωρίς κίνδυνο. Ειδικοί από το Which? αναφέρουν πέντε τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να μαγειρεύεις χωρίς πρώτα να τα ξεπαγώσεις σωστά - και μερικά μπορεί να σε εκπλήξουν. Όπως εξηγούν, "η κατάψυξη είναι ένας εύκολος τρόπος να μειώσεις τη σπατάλη φαγητού, να διατηρήσεις τα θρεπτικά συστατικά και να εξοικονομήσεις χρήματα. Αλλά δεν μπορείς να μαγειρεύεις όλα τα τρόφιμα απευθείας από την κατάψυξη". Από πουλερικά μέχρι γαλακτοκομικά, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε πρέπει να ξεπαγώσεις και πότε όχι. Οι συμβουλές των ειδικών, μαζί με τις οδηγίες της Food Standards Agency (FSA), θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις λάθη και να κερδίσεις χρόνο στην κουζίνα. Τα 5 τρόφιμα που απαγορεύονται 1. Κοτόπουλο Τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(57)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(131)
- Υγεία(413)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.