5 tips για καθαρό ψυγείο χωρίς μικρόβια, μούχλα και χαλασμένα τρόφιμα
Το ψυγείο είναι από τα πιο σημαντικά σημεία στην κουζίνα, εκεί που ξεκινά η σωστή συντήρηση των τροφίμων και η προστασία από βακτήρια και αλλοιώσεις. Ωστόσο, όπως εξηγεί ο Oleksii Omelchenko, ερευνητής στο Quadram Institute με εξειδίκευση σε παθογόνους μικροοργανισμούς όπως η λιστέρια, πολλοί δεν γνωρίζουν αν το ψυγείο τους λειτουργεί σωστά. Η καθηγήτρια Judith Evans από το Πανεπιστήμιο South Bank του Λονδίνου τονίζει σε άρθρο της στο The Conversation ότι αρκετά ψυγεία φτάνουν ακόμη και τους 15°C, μια θερμοκρασία που ευνοεί τον πολλαπλασιασμό επικίνδυνων βακτηρίων. Κι ενώ τα σύγχρονα μοντέλα διαθέτουν "έξυπνες" λειτουργίες, όπως οθόνες και αυτόματη παρακολούθηση αποθεμάτων, η βασική προτεραιότητα παραμένει η διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και υγιεινής. Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε στην πράξη για να κρατήσετε τα τρόφιμά σας ασφαλή και φρέσκα για περισσότερο. Η σωστή θερμοκρασία του ψυγείουΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Πόσο μας παχαίνουν τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(46)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(142)
- Υγεία(359)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.