πριν από  7 ώρες 48 λεπτά

Ygeiamou.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το ψυγείο είναι από τα πιο σημαντικά σημεία στην κουζίνα, εκεί που ξεκινά η σωστή συντήρηση των τροφίμων και η προστασία από βακτήρια και αλλοιώσεις. Ωστόσο, όπως εξηγεί ο Oleksii Omelchenko, ερευνητής στο Quadram Institute με εξειδίκευση σε παθογόνους μικροοργανισμούς όπως η λιστέρια, πολλοί δεν γνωρίζουν αν το ψυγείο τους λειτουργεί σωστά. Η καθηγήτρια Judith Evans από το Πανεπιστήμιο South Bank του Λονδίνου τονίζει σε άρθρο της στο The Conversation ότι αρκετά ψυγεία φτάνουν ακόμη και τους 15°C, μια θερμοκρασία που ευνοεί τον πολλαπλασιασμό επικίνδυνων βακτηρίων. Κι ενώ τα σύγχρονα μοντέλα διαθέτουν "έξυπνες" λειτουργίες, όπως οθόνες και αυτόματη παρακολούθηση αποθεμάτων, η βασική προτεραιότητα παραμένει η διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και υγιεινής. Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε στην πράξη για να κρατήσετε τα τρόφιμά σας ασφαλή και φρέσκα για περισσότερο. Η σωστή θερμοκρασία του ψυγείουΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Πόσο μας παχαίνουν τα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
      Palo presentation