7 πιο υγιεινά αλεύρια αντί για αλεύρι γενικής χρήσης
Το αλεύρι γενικής χρήσης είναι βασικό προϊόν μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Bigstock Αλλά επεξεργάζεται σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε συχνά απογυμνώνεται από πολλά θρεπτικά συστατικά. Αν αναζητάτε καλύτερο έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, υψηλότερη πρόσληψη φυτικών ινών, βελτιωμένη πέψη ή πλουσιότερα προφίλ θρεπτικών συστατικών, πολλά εναλλακτικά αλεύρια προσφέρουν πολύ πιο υγιεινές επιλογές.Γιατί να αναζητήσετε πιο υγιεινά αλεύρια; Το ραφιναρισμένο λευκό αλεύρι έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, είναι χαμηλό σε μικροθρεπτικά συστατικά και μετατρέπεται γρήγορα σε γλυκόζη, οδηγώντας σε αιχμές σακχάρου στο αίμα. Αντίθετα, τα εναλλακτικά αλεύρια ολικής αλέσεως και φυτικής προέλευσης παρέχουν:Υψηλότερες φυτικές ίνεςΠερισσότερες βιταμίνες και μέταλλαΜεγαλύτερη σταθερότητα σακχάρου στο αίμαΥγιεινά λίπη (σε ορισμένες ποικιλίες)Περισσότερα αντιοξειδωτικάΜεγαλύτερη υποστήριξη της πέψης1. Αλεύρι αμυγδάλου Το αλεύρι αμυγδάλου παρασκευάζεται...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.