πριν από  1 ημέρα 18 ώρες

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το αλεύρι γενικής χρήσης είναι βασικό προϊόν μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Bigstock Αλλά επεξεργάζεται σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε συχνά απογυμνώνεται από πολλά θρεπτικά συστατικά. Αν αναζητάτε καλύτερο έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, υψηλότερη πρόσληψη φυτικών ινών, βελτιωμένη πέψη ή πλουσιότερα προφίλ θρεπτικών συστατικών, πολλά εναλλακτικά αλεύρια προσφέρουν πολύ πιο υγιεινές επιλογές.Γιατί να αναζητήσετε πιο υγιεινά αλεύρια; Το ραφιναρισμένο λευκό αλεύρι έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, είναι χαμηλό σε μικροθρεπτικά συστατικά και μετατρέπεται γρήγορα σε γλυκόζη, οδηγώντας σε αιχμές σακχάρου στο αίμα. Αντίθετα, τα εναλλακτικά αλεύρια ολικής αλέσεως και φυτικής προέλευσης παρέχουν:Υψηλότερες φυτικές ίνεςΠερισσότερες βιταμίνες και μέταλλαΜεγαλύτερη σταθερότητα σακχάρου στο αίμαΥγιεινά λίπη (σε ορισμένες ποικιλίες)Περισσότερα αντιοξειδωτικάΜεγαλύτερη υποστήριξη της πέψης1. Αλεύρι αμυγδάλου Το αλεύρι αμυγδάλου παρασκευάζεται...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία

      Palo presentation