πριν από  10 ώρες 25 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η αγαύη είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί στις ερήμους του Μεξικού και χρησιμοποιείται εκτός των άλλων και για την παραγωγή της τεκίλας. Τον τελευταίο καιρό η αγαύη έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και στη χώρα μας, καθώς το σιρόπι της θεωρείται ένα από τα πλέον υγιεινά φυσικά γλυκαντικά, συνδυάζοντας πλούσια γεύση και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να ρίξει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα των εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως που υποφέρουν από διαβήτη, βοηθώντας παράλληλα και τους παχύσαρκους να χάσουν βάρος. Ο λόγος είναι ότι το φυσικό γλυκαντικό που βγαίνει από το φυτό αγαύη λειτουργεί όπως οι φυτικές ίνες, περνώντας από τον οργανισμό χωρίς να χωνεύεται και κατ' επέκταση χωρίς να ανεβάζει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Αυτή η ανακοίνωση ήταν μέρος της 247ης Εθνικής Συνάντησης της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας, μίας από τις μεγαλύτερες επιστημονικές Εταιρείες παγκοσμίως. Σύμφωνα με τη Mercedes G.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation