Air fryer: Πώς να μειώσετε το ακρυλαμίδιο στο τηγάνισμα - Πιθανώς καρκινογόνο
Οι φριτέζες αέρος (air fryers) έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς καθώς προσφέρουν μια εναλλακτική λύση με χαμηλότερα λιπαρά στο τηγάνισμα. Ενώ μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση της πρόσληψης θερμίδων και χρήσης λαδιού, οι ειδικοί στον τομέα της υγείας έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με ορισμένους κινδύνους, που σχετίζονται με το μαγείρεμα σε air fryer, ειδικά όταν τα τρόφιμα είναι υπερβολικά μαγειρεμένα ή επεξεργασμένα σε μεγάλο βαθμό. Αυτό το άρθρο παραθέτει τους πιθανούς κινδύνους υγείας από τη χρήση μιας φριτέζας αέρα. Παρέχει επίσης επιστημονικά υποστηριζόμενες συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείτε ένα air fryer με ασφάλεια και χωρίς να διακυβεύεται μακροπρόθεσμα η υγεία σας.Μπορούν τα air fryers να παράγουν επιβλαβείς ενώσεις κατά το μαγείρεμα; Ναι. Οι φριτέζες αέρα μπορούν να παράγουν ακρυλαμίδιο και άλλες δυνητικά επιβλαβείς ουσίες, όταν μαγειρεύετε αμυλούχα τρόφιμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Το ακρυλαμίδιο είναι μια χημική ουσία που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(42)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(139)
- Υγεία(313)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.