πριν από  1 ημέρα 12 ώρες

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι φριτέζες αέρος (air fryers) έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς καθώς προσφέρουν μια εναλλακτική λύση με χαμηλότερα λιπαρά στο τηγάνισμα. Ενώ μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση της πρόσληψης θερμίδων και χρήσης λαδιού, οι ειδικοί στον τομέα της υγείας έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με ορισμένους κινδύνους, που σχετίζονται με το μαγείρεμα σε air fryer, ειδικά όταν τα τρόφιμα είναι υπερβολικά μαγειρεμένα ή επεξεργασμένα σε μεγάλο βαθμό. Αυτό το άρθρο παραθέτει τους πιθανούς κινδύνους υγείας από τη χρήση μιας φριτέζας αέρα. Παρέχει επίσης επιστημονικά υποστηριζόμενες συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείτε ένα air fryer με ασφάλεια και χωρίς να διακυβεύεται μακροπρόθεσμα η υγεία σας.Μπορούν τα air fryers να παράγουν επιβλαβείς ενώσεις κατά το μαγείρεμα; Ναι. Οι φριτέζες αέρα μπορούν να παράγουν ακρυλαμίδιο και άλλες δυνητικά επιβλαβείς ουσίες, όταν μαγειρεύετε αμυλούχα τρόφιμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Το ακρυλαμίδιο είναι μια χημική ουσία που...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation