Αλτσχάιμερ: Η κατανάλωση 1 τροφής κάθε εβδομάδα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο
4 Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι μία κοινή τροφή που βρίσκεται στις περισσότερες κουζίνες μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της νόσου Αλτσχάιμερ σχεδόν κατά το ήμισυ. Ανακαλύψτε πώς η απλή προσθήκη αυτού του θρεπτικού συστατικού στη διατροφή σας, μόλις μία φορά την εβδομάδα, μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στην πρόληψη της άνοιας και στη μείωση των τοξικών πρωτεϊνών που σχετίζονται με την ασθένεια.Η Νο1 τροφή που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με μελέτη Η νόσος Αλτσχάιμερ είναι η πιο κοινή μορφή άνοιας στον κόσμο. Μία τροφή που βρίσκεται στις περισσότερες κουζίνες θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου άνοιας "σχεδόν κατά το ήμισυ". Πιο συγκεκριμένα, μια νέα μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο The Journal of Nutrition, διαπίστωσε ότι η κατανάλωση ενός αυγού την εβδομάδα συνδέθηκε με μείωση 47% στην πιθανότητα εμφάνισης νόσου Αλτσχάιμερ. Επίσης, διαπιστώθηκε επίσης ότι όσοι έτρωγαν αυγά είχαν μειωμένη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
3 Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι μία κοινή τροφή που βρίσκεται στις περισσότερες κουζίνες μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της νόσου Αλτσχάιμερ σχεδόν κατά το ήμισυ. Ανακαλύψτε πώς η απλή προσθήκη αυτού του θρεπτικού συστατικού στη διατροφή σας, μόλις μία φορά την εβδομάδα, μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στην πρόληψη της άνοιας και στη μείωση των τοξικών...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(40)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(90)
- Υγεία(341)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.