Άνοια: Το Νο1 συστατικό στα τρόφιμα που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο
Ένα κοινό συστατικό που βρίσκεται στην πλειονότητα των επεξεργασμένων τροφίμων μπορεί σιωπηλά να αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας και άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας. Μάθετε ποιο είναι αυτό το συστατικό και πώς η υπερβολική κατανάλωσή του μπορεί να βλάψει την υγεία σας. Το Νο1 συστατικό στα τρόφιμα που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο άνοιας Η υπερβολική κατανάλωση ενός εξαιρετικά κοινού συστατικού στα τρόφιμα, θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο κίνδυνο άνοιας και άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας. Το κοινό αυτό συστατικό είναι η ζάχαρη, η οποία μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα των σούπερ μάρκετ ενώ παράλληλα είναι ένα κοινό πρόσθετο σε ορισμένα ποτά. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) τονίζει ότι οι ενήλικες δεν πρέπει να καταναλώνουν περισσότερα από 30 γραμμάρια ζάχαρης την ημέρα, που αντιστοιχεί περίπου σε επτά κύβους. Ωστόσο, η μέση κατανάλωση είναι πολύ υψηλότερη.... Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(46)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(142)
- Υγεία(359)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.