πριν από  5 ώρες 48 λεπτά

Madata.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένα κοινό συστατικό που βρίσκεται στην πλειονότητα των επεξεργασμένων τροφίμων μπορεί σιωπηλά να αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας και άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας. Μάθετε ποιο είναι αυτό το συστατικό και πώς η υπερβολική κατανάλωσή του μπορεί να βλάψει την υγεία σας. Το Νο1 συστατικό στα τρόφιμα που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο άνοιας Η υπερβολική κατανάλωση ενός εξαιρετικά κοινού συστατικού στα τρόφιμα, θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο κίνδυνο άνοιας και άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας. Το κοινό αυτό συστατικό είναι η ζάχαρη, η οποία μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα των σούπερ μάρκετ ενώ παράλληλα είναι ένα κοινό πρόσθετο σε ορισμένα ποτά. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) τονίζει ότι οι ενήλικες δεν πρέπει να καταναλώνουν περισσότερα από 30 γραμμάρια ζάχαρης την ημέρα, που αντιστοιχεί περίπου σε επτά κύβους. Ωστόσο, η μέση κατανάλωση είναι πολύ υψηλότερη.... Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation