πριν από  12 ώρες 23 λεπτά

Ygeiamou.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια νέα, φυσική προσέγγιση για την τροφική αλλεργία που σχετίζεται με τη γύρη - Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα επιστημονικής μελέτης στην Αυστρία ΚΛΕΛΙΑ ΓΙΑΡΙΜΟΓΛΟΥ17/07/2025 08:30:00 Photo: Shutterstock Η αλλεργία στη γύρη της σημύδας είναι ένα συχνό φαινόμενο που επηρεάζει χιλιάδες άτομα, κυρίως κατά την περίοδο της άνοιξης. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς τους ασθενείς αντιμετωπίζουν και ένα λιγότερο γνωστό αλλά εξίσου ενοχλητικό πρόβλημα: την τροφική αλλεργία που προκαλείται από διασταυρούμενη αντίδραση με μήλα και άλλα φρούτα ή λαχανικά. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή για τη συγκεκριμένη μορφή αλλεργίας. Όμως, μία αυστριακή επιστημονική ομάδα φαίνεται πως ανοίγει νέους ορίζοντες, προτείνοντας κάτι εντυπωσιακά απλό: Τη σταδιακή κατανάλωση μήλων ως μορφή θεραπείας. Μία διαφορετική μορφή ανοσοθεραπείας Οι ερευνητές του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Ίνσμπρουκ, στην Αυστρία, με επικεφαλής τη δρ Bettina Muller...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation