πριν από  1 ημέρα 9 ώρες

Ygeia-sos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Φροντίζουμε να εντάσσουμε καθημερινά στη διατροφή μας τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και άλλα φυτοχημικά συστατικά, ώστε να βοηθάμε το σώμα μας να αντιμετωπίζει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες, το οξειδωτικό στρες και τη χρόνια φλεγμονή. Ακόμα και μια κουταλιά ελαιόλαδο την ημέρα, ένα αντιοξειδωτικό τσάι με τζίντζερ και λεμόνι και λίγα μούρα ή σταφύλια στο πρωινό γεύμα μπορούν να αυξήσουν θεαματικά την πρόσληψη αντιοξειδωτικών. Ας δούμε μερικά αντιφλεγμονώδη τρόφιμα κατά σειρά προτεραιότητας, ξεκινώντας από εκείνα με την ισχυρότερη επιστημονική τεκμηρίωση και τα πιο σημαντικά οφέλη: Λιπαρά ψάρια (σολομός, σαρδέλα, γαύρος, πέστροφα) Πλούσια σε ω-3 EPA και DHA που ενσωματώνονται στις κυτταρικές μεμβράνες, μειώνουν το αραχιδονικό οξύ και παράγουν ρεσολβίνες με αντιφλεγμονώδη και επουλωτική δράση. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (EVOO) Περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά (ελαϊκό οξύ) και πολυφαινόλες όπως υδροξυτυροσόλη και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation