πριν από  1 ημέρα 20 ώρες

Lamiareport

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η μεμβράνη, που θεωρείται μια εύκολη και πρακτική λύση για την κάλυψη και αποθήκευση φαγητού, μπορεί να αποδειχθεί προβληματική καθώς το υλικό της, συνήθως PVC ή πολυαιθυλένιο, μπορεί να προστατεύει τα τρόφιμα από την έκθεση στον αέρα ή τις οσμές, παγιδεύει όμως την υγρασία και σε συνδυασμό με τη ζέστη δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον για βακτήρια και μούχλα. Γι' αυτό, είναι πάντα λάθος να καλύπτονται με μεμβράνη ζεστά φαγητά, ενώ το καλοκαίρι χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή καθώς κάποια τρόφιμα αλλοιώνονται πιο εύκολα όταν έρχονται σε επαφή με τη μεμβράνη. Πώς να αποθηκεύσετε διάφορα τρόφιμα χωρίς χρήση μεμβράνης Η Corriere della Sera δίνει συμβουλές για σωστή αποθήκευση των τροφίμων το καλοκαίρι: Φρέσκα τυριά όπως η ρικότα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στη θερμότητα και την υγρασία. Η περιτύλιξή τους σε πλαστική μεμβράνη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ευνοεί την ανάπτυξη μούχλας. Είναι προτιμότερο να φυλάσσονται στην αρχική τους...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation