πριν από  15 ώρες 9 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν αρκεί να λαμβάνετε μέσω της διατροφής σας επαρκή ποσότητα σιδήρου. Πρέπει να φροντίζετε επίσης να συνδυάζετε το κόκκινο κρέας, το σπανάκι και άλλες τροφές πλούσιες σε σίδηρο κατάλληλα ώστε να εξασφαλίσετε ότι ο οργανισμός σας θα μπορέσει να απορροφήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό του σιδήρου που λαμβάνετε. Δείτε ποιες είναι οι τροφές που ενισχύουν και ποιες οι τροφές που εμποδίζουν την απορρόφηση σιδήρου από τον οργανισμό και προσαρμόστε το διατροφικό σας πρόγραμμα καταλλήλως.Τροφές που ενισχύουν την απορρόφηση σιδήρου - Πορτοκάλι Τα φρούτα και τα λαχανικά που παρέχουν σημαντική ποσότητα βιταμίνης C, κυρίως τα εσπεριδοειδή, συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη απορρόφηση του σιδήρου και άλλων θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό. Ενδεικτικά, σχετικές μελέτες έχουν υποδείξει ότι 100 mg βιταμίνης C αυξάνουν την απορρόφηση σιδήρου από ένα γεύμα κατά 4,14 φορές. - Καρότο Το βήτα καροτένιο είναι ένα από τα δεκάδες καροτενοειδή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation