Αχλάδι για την παχυσαρκία και το hangover
Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αχλάδια για πολλές παθήσεις, όπως δυσπεψία, διάρροια, δυσκοιλιότητα, ναυτία και εμετό και κίρρωση του ήπατος. Στα τρόφιμα, τα αχλάδια τρώγονται ως φρέσκα ή διατηρημένα φρούτα και χρησιμοποιούνται στη μαγειρική.Πώς λειτουργούν Τα αχλάδια περιέχουν μια ουσία που ονομάζεται πηκτίνη, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της διάρροιας.Χρήσεις και αποτελεσματικότηταΑθλητική απόδοση. Πρώιμες έρευνες δείχνουν ότι η λήψη συμπληρώματος υδατανθράκων που λαμβάνεται από αχλάδια πριν και κατά τη διάρκεια μιας ποδηλατικής διαδρομής μεγάλων αποστάσεων φαίνεται να βελτιώνει τον συνολικό χρόνο ποδηλασίας σε αθλητικούς άνδρες.Hangover. Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση χυμού κορεάτικου αχλαδιού 30 λεπτά πριν από την κατανάλωση αλκοόλ φαίνεται να βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων του hangover 15 ώρες αργότερα σε μικρή ποσότητα.Παχυσαρκία. Πρώιμες έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση αχλαδιών 3 φορές την ημέρα ανάμεσα στα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(36)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(93)
- Υγεία(267)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.