πριν από  1 ημέρα 17 ώρες

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Το μπρόκολο, μπορεί να είναι από εκείνα τα λαχανικά που οι περισσότεροι αντιπαθούν, ωστόσο αποτελεί έναν μικρό διατροφικό θησαυρό, καθώς είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, πολύτιμες βιταμίνες και ανεκτίμητες φυτοχημικές ουσίες. "Σίγουρα δεν είναι η αγαπημένη επιλογή πολλών ανθρώπων. Μπορούμε όμως να το φάμε με πολλούς τρόπους και ασφαλώς αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσουμε, διότι προσφέρει σημαντικά οφέλη", λέει η διαιτολόγος Dr. Beth Czerwony, συνεργάτις στο Τμήμα Διατροφής της Cleveland Clinic, στο Οχάιο. Μπορείτε, λ.χ., να το ψιλοκόψετε σε μία ομελέτα ή να προσθέσετε λίγο στη σαλάτα σας. Δοκιμάστε το επίσης βρασμένο στον ατμό μαζί με πατάτες, καρώτα και ωμό ελαιόλαδο. Είναι επίσης πεντανόστιμο σε σουφλέ με τυρί και κουνουπίδι! Η θρεπτική αξία Σύμφωνα με την βάση δεδομένων τροφίμων FoodData Central του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας, ανά 100 γρ. το ωμό μπρόκολο παρέχει:90 γραμμάρια νερό39...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation