Αυτά τα λαχανικά δεν είναι τόσο "υγιεινά" όσο νομίζεις
Έχεις ακούσει εκατοντάδες φορές πως πρέπει να γεμίζεις το πιάτο σου με λαχανικά για να είσαι υγιής και έχεις δίκιο. Όμως, ξέρεις τι; Δεν είναι όλα τα λαχανικά ίδια. Κάποια μπορεί να κρύβουν "παγίδες" αν τα τρως συχνά ή λάθος μαγειρεμένα. Το ότι είναι "λαχανικό" δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και καλό για εσένα. Το πώς επιλέγεις, πλένεις ή μαγειρεύεις τα λαχανικά που καταναλώνεις παίζει τεράστιο ρόλο στην επίδρασή τους στον οργανισμό σου. Δες παρακάτω λοιπόν τι πρέπει να προσέχεις. 1. Πιπεριές: Χρώμα, γεύση και... φλεγμονή; Ανήκουν στην οικογένεια των στρυχνοειδών λαχανικών (όπως η πατάτα και η μελιτζάνα) και ορισμένες έρευνες και ειδικοί υποστηρίζουν ότι μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρά προβλήματα όπως καρδιοπάθειες ή διαβήτη. 2. Μπρόκολο: Υγιεινό με παρενέργειες Το μπρόκολο έχει βιταμίνες, αλλά προκαλεί έντονο φούσκωμα σε πολλούς. Θες κάτι που βοηθά στην πέψη; Ίσως να χρειάζεται να το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(45)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(115)
- Υγεία(402)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.