πριν από  10 ώρες 40 λεπτά

Madata.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Έχεις ακούσει εκατοντάδες φορές πως πρέπει να γεμίζεις το πιάτο σου με λαχανικά για να είσαι υγιής και έχεις δίκιο. Όμως, ξέρεις τι; Δεν είναι όλα τα λαχανικά ίδια. Κάποια μπορεί να κρύβουν "παγίδες" αν τα τρως συχνά ή λάθος μαγειρεμένα. Το ότι είναι "λαχανικό" δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και καλό για εσένα. Το πώς επιλέγεις, πλένεις ή μαγειρεύεις τα λαχανικά που καταναλώνεις παίζει τεράστιο ρόλο στην επίδρασή τους στον οργανισμό σου. Δες παρακάτω λοιπόν τι πρέπει να προσέχεις. 1. Πιπεριές: Χρώμα, γεύση και... φλεγμονή; Ανήκουν στην οικογένεια των στρυχνοειδών λαχανικών (όπως η πατάτα και η μελιτζάνα) και ορισμένες έρευνες και ειδικοί υποστηρίζουν ότι μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρά προβλήματα όπως καρδιοπάθειες ή διαβήτη. 2. Μπρόκολο: Υγιεινό με παρενέργειες Το μπρόκολο έχει βιταμίνες, αλλά προκαλεί έντονο φούσκωμα σε πολλούς. Θες κάτι που βοηθά στην πέψη; Ίσως να χρειάζεται να το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation