πριν από  6 ώρες 45 λεπτά

Madata.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ακόμη κι αν έχεις κόψει τη ζάχαρη τόσο για λόγους υγείας, όσο και για λόγους σιλουέτας, υπάρχουν τροφές που την περιέχουν και συνήθως δεν το ξέρουμε. Πολλές φορές, όμως, "ξεφυτρώνει" σε τροφές που δεν το περιμέναμε. Όπως οι παρακάτω. Ψωμί ολικής άλεσης Οι κίνδυνοι από την κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη αφορούν την επίδραση στο σάκχαρο του αίματος. Σε αυτό μας βοηθά ο γλυκαιμικός δείκτης των τροφών, ο οποίος μας δείχνει πόσο γρήγορα ένα τρόφιμο αυξάνει το σάκχαρο του αίματος. Όσο πιο υψηλό γλυκαιμικό δείκτη έχει μια τροφή, τόσο πιο γρήγορα και πολύ αυξάνει το σάκχαρο του αίματος, ενώ το σάκχαρο παραμένει ψηλά για περισσότερη ώρα, πριν ξαναπέσει απότομα. Το μαύρο ψωμί μπορεί να κυμαίνεται από 52 έως 60 στον γλυκαιμικό δείκτη και παρ' όλο που είναι πιο υγιεινό από το άσπρο ψωμί, καλό είναι να το καταναλώνετε συνετά. Μπαλσάμικο Στην κρέμα μπαλσάμικο ξέρουμε και λόγω της γλυκιάς της γεύσης ότι η περιεκτικότητα σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation