Αυτοί είναι οι λόγοι που οι μετρήσεις θερμίδων ενδέχεται να μην είναι ακριβείς
Κάθε φορά που ένα τρόφιμο υποβάλλεται σε επεξεργασία, είναι δύσκολο να προσδιοριστούν οι ακριβείς θερμίδες του. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) γνωρίζει ότι οι θερμίδες που αναγράφονται στις ετικέτες των διατροφικών στοιχείων μπορεί να διαφέρουν έως και 20% από τις πραγματικές θερμίδες. Αν κάτι που καταναλώνετε ξέρετε ότι έχει 100 θερμίδες ανά μερίδα με βάση τους πίνακες θερμίδων, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι 120 θερμίδες. Η αναγραφή θερμίδων στα συσκευασμένα τρόφιμα μπορεί να είναι λανθασμένη για διάφορους λόγους, όπως: Λάθη στα εργοστάσια τροφίμων Στα εργοστάσια τροφίμων, μπορεί να υπάρξουν λάθη και αποκλεισμοί. Ακόμα και λίγο περισσότερο ή λιγότερο από ένα συστατικό θα μειώσει ολόκληρο τον αριθμό των θερμίδων. Για να λάβουν υπόψη αυτές τις αποκλίσεις, οι κατασκευαστές συχνά λαμβάνουν ένα δείγμα μερίδων και υπολογίζουν τις θερμίδες. Οι θερμίδες ανά μερίδα που αναγράφονται στη συσκευασία είναι οι μέσες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(55)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(172)
- Υγεία(316)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.