πριν από  1 ημέρα 9 ώρες

Makeleio.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Κάθε φορά που ένα τρόφιμο υποβάλλεται σε επεξεργασία, είναι δύσκολο να προσδιοριστούν οι ακριβείς θερμίδες του. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) γνωρίζει ότι οι θερμίδες που αναγράφονται στις ετικέτες των διατροφικών στοιχείων μπορεί να διαφέρουν έως και 20% από τις πραγματικές θερμίδες. Αν κάτι που καταναλώνετε ξέρετε ότι έχει 100 θερμίδες ανά μερίδα με βάση τους πίνακες θερμίδων, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι 120 θερμίδες. Η αναγραφή θερμίδων στα συσκευασμένα τρόφιμα μπορεί να είναι λανθασμένη για διάφορους λόγους, όπως: Λάθη στα εργοστάσια τροφίμων Στα εργοστάσια τροφίμων, μπορεί να υπάρξουν λάθη και αποκλεισμοί. Ακόμα και λίγο περισσότερο ή λιγότερο από ένα συστατικό θα μειώσει ολόκληρο τον αριθμό των θερμίδων. Για να λάβουν υπόψη αυτές τις αποκλίσεις, οι κατασκευαστές συχνά λαμβάνουν ένα δείγμα μερίδων και υπολογίζουν τις θερμίδες. Οι θερμίδες ανά μερίδα που αναγράφονται στη συσκευασία είναι οι μέσες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation