πριν από  3 ώρες 58 λεπτά

Typosthes.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το ξύδι και η μαγειρική σόδα μπορούν και τα δύο να χρησιμοποιηθούν για το πλύσιμο των φρέσκων προϊόντων Η καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε υγιείς - απλώς φροντίστε να τα πλένετε πρώτα σωστά. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τους κινδύνους που ενέχει για την υγεία η κατανάλωση ωμού κρέατος ή ωμών ψαριών, πολλοί θεωρούν τα φρούτα και τα λαχανικά "ασφαλή". Αλλά κάθε χρόνο, 1 στους 10 ανθρώπους αρρωσταίνει τρώγοντας μη ασφαλή τρόφιμα - και περίπου το 46% αυτών των περιπτώσεων τροφιμογενών νοσημάτων προέρχεται από την κατανάλωση λαχανικών και φρούτων. Το γεγονός είναι ότι τα περισσότερα φρέσκα προϊόντα καλλιεργούνται στην ύπαιθρο, όπου μπορεί να τα αγγίξει οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε, μεταξύ άλλων έντομα και πουλιά. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τη βρομιά, τα άπλυτα προϊόντα μπορεί να περιέχουν μια ποικιλία δυνητικά επιβλαβών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων, μυκήτων, ιών και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation