Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε φρούτα - λαχανικά πριν τα φάτε
Το ξύδι και η μαγειρική σόδα μπορούν και τα δύο να χρησιμοποιηθούν για το πλύσιμο των φρέσκων προϊόντων Η καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε υγιείς - απλώς φροντίστε να τα πλένετε πρώτα σωστά. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τους κινδύνους που ενέχει για την υγεία η κατανάλωση ωμού κρέατος ή ωμών ψαριών, πολλοί θεωρούν τα φρούτα και τα λαχανικά "ασφαλή". Αλλά κάθε χρόνο, 1 στους 10 ανθρώπους αρρωσταίνει τρώγοντας μη ασφαλή τρόφιμα - και περίπου το 46% αυτών των περιπτώσεων τροφιμογενών νοσημάτων προέρχεται από την κατανάλωση λαχανικών και φρούτων. Το γεγονός είναι ότι τα περισσότερα φρέσκα προϊόντα καλλιεργούνται στην ύπαιθρο, όπου μπορεί να τα αγγίξει οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε, μεταξύ άλλων έντομα και πουλιά. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τη βρομιά, τα άπλυτα προϊόντα μπορεί να περιέχουν μια ποικιλία δυνητικά επιβλαβών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων, μυκήτων, ιών και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(39)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(152)
- Υγεία(328)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.