Διαιτολόγος αποκαλύπτει το τρόφιμο "πασπαρτού" που ρίχνει την χοληστερίνη
Το πλιγούρι είναι ένα σιτηρό ολικής άλεσης που είναι εξίσου πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όσο και νόστιμο, ενώ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να μειώσετε την χοληστερίνη σας. Αν ψάχνετε να προσθέσετε ένα ολικής άλεσης σιτηρό στη διατροφική σας μάχη για υγιή επίπεδα χοληστερίνης, σκεφτείτε το πλιγούρι. Βασικό στοιχείο στις κουζίνες της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου, το πλιγούρι παρασκευάζεται συνήθως από σκληρό σιτάρι που έχει βραστεί, αποξηρανθεί και αλεστεί. Παρά την επεξεργασία, διατηρεί όλα τα μέρη του σπόρου, διατηρώντας την ιδιότητά του ως αληθινό προϊόν ολικής άλεσης. Μία κούπα μαγειρεμένο πλιγούρι παρέχει 116 θερμίδες, 26 γραμμάρια υδατανθράκων και 6 γραμμάρια φυτικών ινών - καθιστώντας το ένα σιτηρό ολικής άλεσης με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και χαμηλά λιπαρά. Παρέχει επίσης 4 γραμμάρια πρωτείνης και μικρότερες ποσότητες απαραίτητων μετάλλων όπως σίδηρο, μαγνήσιο και φώσφορο. Χωρίς λιπαρά και με μόλις 307...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(41)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(142)
- Υγεία(369)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.