πριν από  13 ώρες 6 λεπτά

Dikaiologitika.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το πλιγούρι είναι ένα σιτηρό ολικής άλεσης που είναι εξίσου πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όσο και νόστιμο, ενώ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να μειώσετε την χοληστερίνη σας. Αν ψάχνετε να προσθέσετε ένα ολικής άλεσης σιτηρό στη διατροφική σας μάχη για υγιή επίπεδα χοληστερίνης, σκεφτείτε το πλιγούρι. Βασικό στοιχείο στις κουζίνες της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου, το πλιγούρι παρασκευάζεται συνήθως από σκληρό σιτάρι που έχει βραστεί, αποξηρανθεί και αλεστεί. Παρά την επεξεργασία, διατηρεί όλα τα μέρη του σπόρου, διατηρώντας την ιδιότητά του ως αληθινό προϊόν ολικής άλεσης. Μία κούπα μαγειρεμένο πλιγούρι παρέχει 116 θερμίδες, 26 γραμμάρια υδατανθράκων και 6 γραμμάρια φυτικών ινών - καθιστώντας το ένα σιτηρό ολικής άλεσης με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και χαμηλά λιπαρά. Παρέχει επίσης 4 γραμμάρια πρωτείνης και μικρότερες ποσότητες απαραίτητων μετάλλων όπως σίδηρο, μαγνήσιο και φώσφορο. Χωρίς λιπαρά και με μόλις 307...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation