Διατροφολόγος αποκαλύπτει: Γιατί οι άνθρωποι ήταν τόσο αδύνατοι τη δεκαετία του 1960
Newsroom | email: [email protected] Το 2024 το 43% των Αμερικανών αντιμετώπιζε προβλήματα παχυσαρκίας, ενώ τη δεκαετία του 1960 το ποσοστό ήταν μόλις 13% σύμφωνα με διατροφολόγους. Ειδικοί έχουν αποδώσει τον λόγο αυτής της τεράστιας διαφοράς, στην αυξημένη πρόσληψη υπερεπεξεργασμένων τροφών και γευμάτων με περισσότερες θερμίδες και έχουν προειδοποιήσει ότι η παχυσαρκία μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα υγείας, όπως καρδιακές παθήσεις, διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη, ηπατική νόσο, υπνική άπνοια και ορισμένους καρκίνους. Η διατροφολόγος Autumn Bates από την Καλιφόρνια αποκάλυψε γιατί είναι τόσο αυξημένα τα ποσοστά παχυσαρκίας, αναλύοντας τέσσερις λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι ήταν πιο αδύνατοι τις προηγούμενες δεκαετίες, παρά το γεγονός ότι ασκούνταν λιγότερο ή δεν είχαν πρόσβαση σε οθόνες γυμναστικής όπως τα Apple Watches και τα FitBits. Όπως είπε, αποφάσισε να διερευνήσει αυτό το φαινόμενο αφότου...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(46)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(142)
- Υγεία(359)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.