πριν από  6 ώρες 56 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Το 2024 το 43% των Αμερικανών αντιμετώπιζε προβλήματα παχυσαρκίας, ενώ τη δεκαετία του 1960 το ποσοστό ήταν μόλις 13% σύμφωνα με διατροφολόγους. Ειδικοί έχουν αποδώσει τον λόγο αυτής της τεράστιας διαφοράς, στην αυξημένη πρόσληψη υπερεπεξεργασμένων τροφών και γευμάτων με περισσότερες θερμίδες και έχουν προειδοποιήσει ότι η παχυσαρκία μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα υγείας, όπως καρδιακές παθήσεις, διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη, ηπατική νόσο, υπνική άπνοια και ορισμένους καρκίνους. Η διατροφολόγος Autumn Bates από την Καλιφόρνια αποκάλυψε γιατί είναι τόσο αυξημένα τα ποσοστά παχυσαρκίας, αναλύοντας τέσσερις λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι ήταν πιο αδύνατοι τις προηγούμενες δεκαετίες, παρά το γεγονός ότι ασκούνταν λιγότερο ή δεν είχαν πρόσβαση σε οθόνες γυμναστικής όπως τα Apple Watches και τα FitBits. Όπως είπε, αποφάσισε να διερευνήσει αυτό το φαινόμενο αφότου...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
      Palo presentation