Διατροφολόγος αποκαλύπτει τις 5 τροφές που μειώνουν φυσικά την "κακή" χοληστερίνη
Καθώς το καλοκαίρι προχωρά και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, είναι η κατάλληλη εποχή για να επαναξιολογήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Η υιοθέτηση μιας καρδιοπροστατευτικής διατροφής μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση της LDL - της λεγόμενης "κακής" χοληστερίνης - και να ενισχύσει τη συνολική υγεία της καρδιάς μας. Η Ritika Samaddar, Περιφερειακή Επικεφαλής Κλινικής Διατροφής και Διαιτολογίας στο Max Healthcare, προτείνει πέντε τροφές-κλειδιά που, ενσωματωμένες στην καθημερινότητά μας, μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα με φυσικό τρόπο.1. Αμύγδαλα: Μικρά, αλλά Ισχυρά Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε υγιή λιπαρά, φυτικές ίνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Συμβάλλουν στη μείωση τόσο της συνολικής όσο και της LDL χοληστερόλης, ενώ ταυτόχρονα περιορίζουν τις φλεγμονές στον οργανισμό. Αποτελούν ένα ιδανικό σνακ για όσους θέλουν να διαχειριστούν το βάρος ή το σάκχαρο τους, καθώς προσφέρουν κορεσμό και ενέργεια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(0)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(0)
- Υγεία(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.