πριν από  3 ώρες 50 λεπτά

Dikaiologitika.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Καθώς το καλοκαίρι προχωρά και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, είναι η κατάλληλη εποχή για να επαναξιολογήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Η υιοθέτηση μιας καρδιοπροστατευτικής διατροφής μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση της LDL - της λεγόμενης "κακής" χοληστερίνης - και να ενισχύσει τη συνολική υγεία της καρδιάς μας. Η Ritika Samaddar, Περιφερειακή Επικεφαλής Κλινικής Διατροφής και Διαιτολογίας στο Max Healthcare, προτείνει πέντε τροφές-κλειδιά που, ενσωματωμένες στην καθημερινότητά μας, μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα με φυσικό τρόπο.1. Αμύγδαλα: Μικρά, αλλά Ισχυρά Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε υγιή λιπαρά, φυτικές ίνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Συμβάλλουν στη μείωση τόσο της συνολικής όσο και της LDL χοληστερόλης, ενώ ταυτόχρονα περιορίζουν τις φλεγμονές στον οργανισμό. Αποτελούν ένα ιδανικό σνακ για όσους θέλουν να διαχειριστούν το βάρος ή το σάκχαρο τους, καθώς προσφέρουν κορεσμό και ενέργεια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation