Διαβήτης: Το μέλι είναι καλή εναλλακτική αντί για ζάχαρη;
Είναι συνετό να τρώτε μέλι όταν έχετε διαβήτη; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για το σάκχαρο στο αίμα σας; Με τι μπορείτε να αντικαταστήσετε το μέλι; Απαντήσεις δίνει η Φλοράνς Τορέζ, διαιτολόγος - διατροφολόγος. Το μέλι συχνά θεωρείται ως μια φυσική εναλλακτική λύση στη λευκή ζάχαρη, αφού θεωρείται λιγότερο ραφιναρισμένο και πλουσιότερο σε θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, φυσικό δεν σημαίνει ασφαλές, ειδικά για άτομα με διαβήτη. Μπορούν να καταναλώνουν μέλι χωρίς κίνδυνο; Το εξετάζουμε με την Φλοράνς Τορέζ, διαιτολόγο-διατροφολόγο και μέλος της AFDN (Γαλλική Ένωση Διαιτολόγων και Διατροφολόγων). ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ας θυμηθούμε τί είναι ο διαβήτης "Δεν γίνεσαι διαβητικός από τη μια μέρα στην άλλη επειδή τρως ζαχαρούχα τρόφιμα", επισημαίνει αμέσως η Φλοράνς Τορέζ. Ο διαβήτης είναι μια χρόνια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από επίμονη υπεργλυκαιμία. Αυτή συνδέεται με μία αδυναμία στην παραγωγή ή τη δράση της ινσουλίνης, μιας...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(36)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(102)
- Υγεία(323)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.