Δικηγόροι ασφάλειας τροφίμων: Οι πιο επικίνδυνες τροφές που δεν καταναλώνουν ποτέ
Οι δικηγόροι που ειδικεύονται σε υποθέσεις τροφικών ασθενειών ανησυχούν πρωτίστως για την ασφάλεια τροφίμων. Πρόκειται για επαγγελματίες, οι οποίοι εκπροσωπούν ανθρώπους που αρρωσταίνουν από μολυσμένα τρόφιμα και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη όταν πρόκειται για τις δικές τους διατροφικές επιλογές. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα σοβαρά ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν τα επικίνδυνα τρόφιμα, οι δικηγόροι αυτοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα καταναλώνουν, αποφεύγοντας τροφές που είναι γνωστό ότι προκαλούν μολύνσεις. 1. Φύτρα Τα φύτρα, όπως τα αλφάφα, είναι γνωστά για την υψηλή τους επικινδυνότητα λόγω της δυνατότητας μόλυνσης από βακτήρια όπως το E. coli, η λιστέρια ή ο σαλμονέλα. Ο τρόπος παραγωγής τους δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροοργανισμών και, αν δεν πλυθούν ή μαγειρευτούν σωστά, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες. Αυτός είναι ο λόγος που οι δικηγόροι ασφάλειας τροφίμων, όπως ο Bill Marler...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(44)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(138)
- Υγεία(371)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.