πριν από  14 ώρες 21 λεπτά

Madata.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι δικηγόροι που ειδικεύονται σε υποθέσεις τροφικών ασθενειών ανησυχούν πρωτίστως για την ασφάλεια τροφίμων. Πρόκειται για επαγγελματίες, οι οποίοι εκπροσωπούν ανθρώπους που αρρωσταίνουν από μολυσμένα τρόφιμα και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη όταν πρόκειται για τις δικές τους διατροφικές επιλογές. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα σοβαρά ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν τα επικίνδυνα τρόφιμα, οι δικηγόροι αυτοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα καταναλώνουν, αποφεύγοντας τροφές που είναι γνωστό ότι προκαλούν μολύνσεις. 1. Φύτρα Τα φύτρα, όπως τα αλφάφα, είναι γνωστά για την υψηλή τους επικινδυνότητα λόγω της δυνατότητας μόλυνσης από βακτήρια όπως το E. coli, η λιστέρια ή ο σαλμονέλα. Ο τρόπος παραγωγής τους δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροοργανισμών και, αν δεν πλυθούν ή μαγειρευτούν σωστά, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες. Αυτός είναι ο λόγος που οι δικηγόροι ασφάλειας τροφίμων, όπως ο Bill Marler...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation