Δύο εύκολοι τρόποι και 4 συνταγές για να τρώτε καλά φέτος το καλοκαίρι χωρίς πολύ μαγείρεμα
Το καλοκαίρι είναι εδώ και μούρα, ροδάκινα, βερίκοκα, καρπούζι και πεπόνι, ντομάτες, μελιτζάνες και κολοκυθάκια περιμένουν να τα καλέσουμε στο τραπέζι. Η υγιεινή διατροφή ξεκινά από το μαγείρεμα στο σπίτι. Και το καλοκαίρι μάς προσφέρει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πληθώρα φρούτων και λαχανικών, περιορίζοντας το κρέας, προς όφελος της υγείας μας. Παρακάτω ακολουθούν δύο προτάσεις για το καλοκαίρι, που μπορούν να δώσουν στον οργανισμό σας ό,τι ακριβώς χρειάζεται και, μάλιστα, χωρίς πολύ μαγείρεμα.Μετατρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό σε... σαλάτα! Πάρτε την πρωτείνη που προτιμάτε -ψητό κοτόπουλο, φασόλια σε κονσέρβα, φιλέτα σολομού- και, στη συνέχεια, αντί για συνοδευτικά, προσθέστε μαρούλια, βότανα, ντομάτες και άλλα λαχανικά για να μετατρέψετε το πιάτο σας σε ένα "ζωντανό" κυρίως πιάτο. Οι δύο παρακάτω συνταγές κάνουν ακριβώς αυτό, συνδυάζοντας σολομό, κοτόπουλο και ρεβίθια με πολλά χόρτα. Σαλάτα σολομού στη σχάρα με λάιμ, τσίλι και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(55)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(171)
- Υγεία(367)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.