πριν από  15 ώρες 45 λεπτά

Iatropedia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το καλοκαίρι είναι εδώ και μούρα, ροδάκινα, βερίκοκα, καρπούζι και πεπόνι, ντομάτες, μελιτζάνες και κολοκυθάκια περιμένουν να τα καλέσουμε στο τραπέζι. Η υγιεινή διατροφή ξεκινά από το μαγείρεμα στο σπίτι. Και το καλοκαίρι μάς προσφέρει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πληθώρα φρούτων και λαχανικών, περιορίζοντας το κρέας, προς όφελος της υγείας μας. Παρακάτω ακολουθούν δύο προτάσεις για το καλοκαίρι, που μπορούν να δώσουν στον οργανισμό σας ό,τι ακριβώς χρειάζεται και, μάλιστα, χωρίς πολύ μαγείρεμα.Μετατρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό σε... σαλάτα! Πάρτε την πρωτείνη που προτιμάτε -ψητό κοτόπουλο, φασόλια σε κονσέρβα, φιλέτα σολομού- και, στη συνέχεια, αντί για συνοδευτικά, προσθέστε μαρούλια, βότανα, ντομάτες και άλλα λαχανικά για να μετατρέψετε το πιάτο σας σε ένα "ζωντανό" κυρίως πιάτο. Οι δύο παρακάτω συνταγές κάνουν ακριβώς αυτό, συνδυάζοντας σολομό, κοτόπουλο και ρεβίθια με πολλά χόρτα. Σαλάτα σολομού στη σχάρα με λάιμ, τσίλι και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation